Емоційна заплутаність: що робити, якщо заплутався в собі?

Емоційна заплутаність: що робити, якщо заплутався в собі?

Сложно ли оформить гражданство в Румынии в 2022 году

Сложно ли оформить гражданство в Румынии в 2022 году

Психолог зі стосунків у Європі - коли він потрібен?

Психолог зі стосунків у Європі - коли він потрібен?

Будь-яка жінка, незалежно від того, в якій країні вона мешкає, часто переживає через стосунки з оточуючими людьми, причому починається це, як правило, ще з юності. Саме взаємини допомагають їй реалізувати власні можливості, сприйняти саму себе, як особистість та випробувати задоволення від життя.

Сім'я або кар'єра

Сім'я або кар'єра

За їхніми даними, рослі жінки ставлять собі високі цілі в кар'єрі і надають менше значення народженню дітей, ніж жінки середнього зросту.

Сила волі

Сила волі

Деякі люди (особливо жінки) кажуть що їм сила волі не потрібна або що їм це просто не дано. Вони з якимось полегшенням кажуть: «Ну немає у мене сили волі». При цьому зарядка і холодний душ вранці з чистою совістю відкладаються до наступного понеділка, або дістається чергова сигарета з пачки або робиться щось ще, від чого потрібно було відмовитися. Мабуть ці люди просто лукавлять перед іншими, а може навіть і перед собою прикриваючи свою слабкість. До речі, ці люди протестують якщо їх називають безхарактерними. Мати характер хочуть всі. Тому доцільно починати вдосконалювати себе саме з виховання в собі сили волі.

Сіра речовина

Сіра речовина

Величина і форма борозд схильні до значних індивідуальних коливань, внаслідок чого не тільки мозок різних людей, але навіть півкулі однієї і тієї ж особини за малюнком борозд не цілком схожі.

Сила уяви

Сила уяви

The Power of Imagination
Mr Brown got to a hotel late in the evening after a long journey. He asked the hall-porter whether there were any vacant rooms in the hotel. At that moment another traveller came to the hotel and asked the hall-porter for a room, too, The only vacant room was a double room, that is, a room with two beds in it.

Сигнали доступу

Сигнали доступу

Що першим кидається вам в очі, коли ви відкриваєте вхідні двері вашого будинку? Щоб відповісти на це запитання, ви, мабуть, подивилися вгору і вліво від себе. Саме так, дивлячись вгору і вліво більшість правшої згадує зорові образи.