Як бути спокусливою для чоловіка?

Як бути спокусливою для чоловіка?

Багато жінок постійно ставлять питання: "Як же бути спокусливою для свого чоловіка? Як розпалити полум'я пристрасті в його серці"?

Що ж саме так полонить і надихає чоловіків в нас, жінках? Адже знай ми напевно відповідь на це питання, ми могли б бути у всеозброєнні і з легкістю спокушати наших коханих.


Все насправді дуже просто. Адже чоловіче сприйняття світу дещо відрізняється від жіночого, і саме на це ми робитимемо ставку.

Жіноча структура така, що в нас чуттєвість і сексуальне бажання розділені. Жінка може насолоджуватися собою, життям, природою, при цьому не випробовуючи сексуального бажання.

У чоловічій структурі — ці прояви сполучені, тому він не розрізняє жіночу чуттєвість і сексуальність. Він думає, що жінка влаштована так само, як і він. Коли в чоловіку прокидається сексуальне бажання, в нім пробуджується чуттєвість. Для чоловіка насолода життям і насолода, що отримується від любові з жінкою, — одне і те ж.

Жінка і життя для чоловіка — одне і теж. Вона дарує чоловікові відчуття життя і насолоду від перебування у цьому світі. Тому зайняття любов'ю для чоловіка дуже важливо.

До відома, сексуальність — це, дослівно, приналежність до своєї підлоги, тобто те, наскільки ви приймаєте свою підлогу, а також сексуальне бажання і здатність здійснити своє бажання.

Чуттєвість же — це здатність отримувати насолоду від життя, від аромату кольорів, від дотику до води, тобто єдність зі світом і життям.

Чоловіка притягають жінки, що насолоджуються і своєю чуттєвістю, і сексуальністю. Жінки, здатні подарувати йому насолоду життям.

Не плутайте це з вульгарністю і похіттю. Особливо в одязі. Зухвалий одяг, що занадто обтягує або відкрита, — або відлякує чоловіка, або будить в нім похіть. На це клюють чоловіки, що омертвіли, яким потрібне часте зайняття любов'ю з багатьма жінками, щоб пробудити себе до життя. А воно вам потрібно?


Тому, якщо хочете справити враження на чоловіка і бути для нього спокусливою, — проявляйте свою чуттєвість. Насолоджуйтеся запахами, ароматом кави, смаком десерту, м'яким відчуттям від тканини його піджака. Вдихайте аромати кольорів, його туалетної води, отримуйте задоволення від різних відчуттів. Помічайте кольори заходу, осіннього листопада або зимові візерунки. Спів птахів, шепіт дерев, подих вітерця, шелест листя.

Є спеціальні вправи для розвитку чуттєвості. Треба узяти декілька предметів з домашнього ужитку, наприклад шкіряну рукавичку, шматок мила, хутряну шапку і будь-які інші речі, які можуть попастися під руку. Кладемо їх на стіл. Жінка повинна сісти в крісло або на стілець, включити яскраве світло і впродовж невеликого періоду часу водити руками по цих предметах. Треба добитися такого ефекту, щоб предмети через дотики пальців віддрукувалися у вас в голові. Після цього ви відмінно відтворюватимете у себе в голові відчуття від різних предметів.

Наступним кроком жінка повинна роздягтися до пояса. Потім треба закрити очі і узяти в праву руку той же предмет, наприклад, хутряну шапку, і провести нею по лівій руці, по шиї, щоці, повікам. Потім треба відкинутися назад із закритими очима і згадати почуття збудження при погладжуванні свого тіла.

Наступною вправою буде можливість відчути себе по-новому в звичайних домашніх умовах. Треба постелити свіжі простирадла, крапнути на них свої улюблені духи, включити романтичну музику, прийняти гарячу ванну, в якій можна розслабитися як фізично, так і морально. Краще використати хороший лосьйон, ніжно втирати його в самі інтимні місця вашого тіла. Коли ви вже прийняли ванну, треба прилягти на дивовижне ліжко, щоб відчути своїм тілом повністю нові відчуття.

Для наступної вправи потрібний чоловік. Це буде простий танець, але по-старому, коли чоловік притискається своїм тілом до тіла жінки, коли жінка повністю відчуває усі м'язи чоловіка. Жінка повинна повністю підкорятися чоловікові, таким чином, вона швидше зможе налаштуватися на його ритм. Коли чоловік розумітиме, що він провідна ланка, він ще краще почне діяти, а жінка отримати довгождану віддачу.

За допомогою цих нехитрих вправ ви зможете розвинути в собі чуттєвість і завжди будете спокусливими для свого чоловіка!


Надрукувати